Novinarski bal – Zlatna pera najboljim novinarima i priznanja jubilarcima

935

Novinari Sisačko-moslavačke županije u Sisku su održali svoj tradicionalni Novinarski bal na kojem su kao i svake godine nagradili najuspješnije kolege i jubilarce. Nagrade Zlatna pera, za najbolja novinarska ostvarenja u prošloj godini, dodijeljena su za najbolje radove u tiskanom, televizijskom i radijskom novinarstvu, te za najbolju novinsku fotografiju i najbolju televizijsku snimku.

Nagradu za televizijski i snimateljski rad kao i nagrada za televizijsko novinarstvo dobio je Igora Ahmetovića s HRT-a za snimku poplava u Ilovi i za televizijski prilog „Majka ima pravo znati”. Nagradom za radijsko novinarstvo nagrađena je Slađana Marković s Radio Quirinusa za emisiju „Impuls”, dok je nagradu za fotografiju osvojio Nikola Čutuk iz Pixsell za fotografiju starca. Nagradu za pisano novinarstvo osvojio je Željko Maljevac iz NST-a za članak „Osvrt s povodom-Lice i naličje afere sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel”.

VEZANE VIJESTI
Održan 3. Sisački energetski dan

Dodijeljena su i priznanja jubilarcima pa je tako Petrinjski radio dobio tri priznanja, za pet godina Portala 53, deset godina web stranice Petrinjskog radija te 70 godina neprekinutog djelovanja Petrinjskog radija. Osim Petrinjskog radija, priznanje za 20 godina neprekinutog djelovanja otišlo je u ruke Radio Quirinusa, dok je Nikola Čutuk osvojio priznanje za 30 godina rada, Mate Piškor za 35, Zdravko Sever za 40, Vladimir Jurišić za 40 kao i Antun Petračić, a Josip Frković je osvojio priznanje za 45 godina rada.

VEZANE VIJESTI
Uručene nagrade tehničke kulture „Rudolf Perešin“

Dodajmo kako su novinare i njihove goste na Novinarskom balu u sisačkom Hotelu Panonija zabavljali grupa „Ruswaj” i tamburaški sastav „Složna braća”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here