Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije dobila je novo vodstvo, priopćeno je 4. studenoga iz Koordinacije.

„Predsjednik Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije  Srećko Telar podnio je ostavku na dužnost predsjednika zbog nemogućnosti obavljanja ove dužnosti iz privatnih razloga. Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskoga rata Sisačko-moslavačke županije na  sjednici Koordinacije održanoj 3. listopada 2017. godine jednoglasno je izabrala novo vodstvo Koordinacije. Za novog predsjednika Koordinacije izabran je predsjednik URV 2. gbr Gromovi podružnice Sisačko-moslavačke Nenad Bužanić.

VEZANE VIJESTI
Oznake "Bike&Bed" cikloturistima jamče kvalitetnu uslugu

Pored predsjednika izabrana su i tri dopredsjednika; Ante Živković, predsjednik Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije, Hamzalija Hafizović, predsjednik Udruge branitelja Bošnjaka Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska i Željko Gršić, tajnik Udruge Specijalne jedinice policije „Osa“ Sisak, koji će ujedno obavljati i dužnost tajnika Koordinacije. U cilju jačanja zajedništva braniteljske populacije,  Koordinacija će se zalagati da aktivnosti braniteljskih udruga budu koordinirane te planski provedive. Koristimo ovu priliku da pozovemo sve braniteljske udruge s područja Sisačko-moslavačke županije da nam se pridruže u Koordinaciji. Osnaživanjem i jačanjem braniteljskih udruga možemo postići puno više na zaštiti vrijednosti Domovinskog rata. Kao Koordinacija otvoreni smo za suradnju s svim zainteresiranim udrugama, pojedincima  i institucijama.

VEZANE VIJESTI
PRIOPĆENJE: MOST SMŽ o situaciji u Sisku

Kao Koordinacija uvijek ćemo se zalagati za dostojanstvo i prava hrvatskih branitelja te nećemo dozvoliti da oni koji su za slobodu dali svoj život padnu u zaborav. Od jedinica lokalne uprave i Sisačko-moslavačke županije očekujemo potporu u radu Koordinacije te nastavak dobre suradnje koju zajedno možemo još više oplemeniti i produbiti“, stoji u priopćenju koje potpisuje novi predsjednik Nenad Bužanić.

Foto: Arhiva Radio Banovine

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here