Novogodišnje odluke koje biste trebali donijeti

828

S prvim danima nove godine, obično počinjemo donositi odluke kako ćemo neke stvari raditi drugačije, najčešće one koje predstavljaju loše navike i najgore dijelove našeg karaktera.
Na samom vrhu su višak kilograma nakupljenih tijekom blagdana, nezdrava prehrana, pušenje, alkohol i slične stvari, no postoje i bolje odluke koje mogu svakom čovjeku popraviti život na bolje.

Ne dopustite si da vam u 2018. bude dosadno. Ispunite si slobodno vrijeme čitanjem koje će obogatiti vaš rječnik, vozite se biciklom, trčite, otiđite u prirodu, upišite se na neki sport, učite jezike, posvetite se kućnom ljubimcu ako ga imate, upišite neki tečaj.

VEZANE VIJESTI
VIDEO ANKETA Novogodišnje odluke naših sugrađana

Što prije shvatite da ne možete biti prijatelj svima, to bolje. Neke osobe vas neće ni upoznati, a već će vas osuditi. Nemojte se obazirati na to već birajte svoje društvo prema sličnosti razmišljanja, načinu humora, preferencijama. Stvorite uzak, ali blizak krug prijatelja na koje ćete moći računati.

Ako već dugo želite ići na bungee ili osvojiti neki planinski vrh, odvažite se na to. Jedan je život. Ne dovodite se u životne opasnosti, dobro se pripremite za takvu egzibiciju, ali nema razloga da ju ne ostvarite. Budite dosljedni svojim željama u skladu s mogućnostima.

VEZANE VIJESTI
VIDEO ANKETA Novogodišnje odluke naših sugrađana

Muči vas debljina? Krenite na trening, izvadite člansku iskaznicu za teretanu, svaku večer idite na trčanje.
Grizete nokte? Ostavite se ove ružne navike. Tako prenosite bakterije u usta, inficirate nokat, uništavate zube i izazivate krvarenje desni.
Konzumirate previše alkohola? Naučite ga dozirati.
Idete kasno leći? Ta navika odrazit će vam se na pamćenje, koncentraciju i razinu stresa. Usvojite naviku kontinuiranog odlaska u krevet do 22 sata.

Što god loše odlučili promijeniti u Vašem životu na bolje, mi Vam želimo puno uspjeha i ustrajnosti u tome!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here