Obilježavanje Dana policije u organizaciji Policijske postaja Kutina i Postaje prometne policije Kutina

329
Foto: PU sisačko-moslavačka

Sigurnost i povjerenje građana – glavna je motivacija za rad policijskih službenika Policijske postaje i Postaje prometne policije u Kutini, istaknuto je na prigodnoj svečanosti obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihaela, zaštitnika policije u Popovači.

Foto: PU sisačko-moslavačka

Načelnik Policijske postaje Kutina Predrag Fitnić čestitao službenicima na izvrsnim rezultatima te istaknuo kako je ponosan na njihov rad.

U ime jedinica lokalne samouprave na čijem području djeluje ova Policijska postaja, svim djelatnicima zahvalio je gradonačelnik Popovače Josip Mišković, a zahvale na brizi o sigurnosti građana i imovine istaknuo je i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec.

VEZANE VIJESTI
VIDEO SMŽ peti dan bez novooboljelih od koronavirusa
Foto: PU sisačko-moslavačka

Načelnik PU sisačko-moslavačke Luka Pešut ovom je prilikom podsjetio kako je upravo hrvatska policija prva stala u obranu Republike Hrvatske, te kako je iz nje stvorena pobjednička Hrvatska vojska. Dodao je Pešut kako je iznimno zadovoljan radom i zalaganjem svih policijskih službenika te zaključio kako biti policijski službenik nije samo zanimanje već poziv.

Foto: PU sisačko-moslavačka

Svečanosti je prethodilo misno slavlje koje su u župnoj crkvi Sv. Alojzija Gonzage u Popovači predvodili policijski kapelan PU sisačko-moslavačke don Ivo Borić i domaći župnik vlč. Ivan Petrović. Policijski kapelan u svojoj je nadahnutoj propovijedi istaknuo važnost policajaca u zajednici čiji je posao pun izazova i iskušenja pozvavši policajce da budu zrnca dobrote koja će se širiti među ljudima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here