Obnovljena cesta u naselju Kraljeva Velika

Na cesti izvedeni radovi izvanrednog održavanja koje su sufinancirali Općina Lipovljani i Županijska Uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije

341

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u srijedu, 11. prosinca 2019. godine, u mjestu Kraljeva Velika na području Općine Lipovljani, zajedno s načelnikom ove općine Nikolom Horvatom obišli cestu na kojoj su izvedeni radovi izvanrednog održavanja po modelu sufinanciranja 50 : 50, Općina Lipovljani i Županijska Uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije.

Radovi na ovoj cesti izvođeni su u dva navrata, 2018. godine je u vrijednosti radova od 1 434 000 kuna saniran kolnički zastor u ukupnoj duljini od 2,3 kilometra, a ove godine još dva kilometra u vrijednosti radova od 1 052 000 kuna. Župan Žinić je u svom obraćanju zahvalio načelniku i Općini na suradnji, dodajući kako će ovakav model zajedničkog financiranja cesta kojima se svi služe biti nastavljen. Predviđena je obnova ceste u naselju Piljenice do Ilove duljine više od dva kilometra, vrijedna oko 1 400 000 kuna, već početkom sljedeće godine bit će pokrenut proces javne nabave, kako bi u vrijeme kad je to moguće počeli i radovi.

VEZANE VIJESTI
FOTO/VIDEO Ranjena golubica u spomen na žrtve Male Soline

Izvor i foto: Sisačko – moslavačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here