Održana 11. Latino večer na petrinjskom Gradskom kupalištu

368

Već 11. godinu za redom članovi Plesnog kluba Petrinia – najbolji plesači Hrvatske pripremili su plasnu večer uz latino ritmove na Gradskom kupalištu u Petrinji.

Izvor: FB Rad za naš grad

Brojni posjetitelji i ljubitelji plesa su imali prilike pogledati mnoštvo talentiranih plesača koji su osvojili mnogobrojne nagrade.

Izvor: FB Rad za naš grad

Ovu manifestaciju je posjetio i gradonačelnik Darinko Dumbović te čestitao svim plesačima na odličnim uspjesima, uloženom trudu i naporu te im poželio sreću u budućnosti.

Izvor: FB Rad za naš grad

“Naše gradsko kupalište još je jednom mjesto susreta svih generacija, a posebno djece i mladih, ali i svih koji se osjećaju mladim bez obzira na svoje godine. Stalno ulažemo u naše kupalište, želimo da ono preko ljeta bude dnevni boravak našim građanima, sa brojnim sadržajima i aktivnostima. Projekt Grad na Kupi ušao je u IP!”

Izvor: FB Rad za naš grad

Plesači i članovi „Petrinie“ odlični sportski ambasadori Petrinje jer i ovom prigodom osim predstavljanja svojih plesnih umijeća publici predstavili i značajne rezultate koje su postigli u ovoj natjecateljskoj sezoni.

VEZANE VIJESTI
Božićnice za radnike javnih radova
Izvor: FB Rad za naš grad

“Plesni klub Petrinia organizira Latino večeri od samih početaka kluba i ovom prigodom žele predstaviti javnosti sve što su napravili kroz proteklu sezonu, a ono čime se posebno ponose jest činjenica da je svaka sezona za njih više nego uspješna, na čemu im čestitam”, rekao je gradonačelnik Dumbović.

Izvor: FB Rad za naš grad
Izvor: FB Rad za naš grad
Izvor: FB Rad za naš grad

Drago mi je da vidimo sinergiju i zajedništvo Petrinie, Društva Naša djeca i Pop rock škole. Ovo je još jedan kulturni događaj u našem gradu u ljetnoj shemi, ali i doprinos projektu Grad – prijatelj djece, gdje i kroz ovakve aktivnosti dajemo kvalitetu života djece u našem gradu”, naglasio je gradonačelnik Dumbović i čestitao organizatorima Latino večeri jer održavaju kvalitetu ovog događaja.

VEZANE VIJESTI
Petrinjski mališani uskoro će dobiti novo igralište

Izvor: FB Rad za naš grad

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here