Opremio se drvima za zimu pa sad mora platit gotovo 50 tisuća kuna kazne

710

Sisačko-moslavačka policija traga za nepoznatim počiniteljem kojeg se tereti da je od rujna 2018. godine do srpnja ove godine krao drv na sisačkom području u mjestu Madžari.  Nepoznati počinitelj je u šumi posjekao i ukrao 214 stabala hrasta lužnjaka, 40 stabala graba i 40 stabala kestena. Ovom krađom nadležna šumarija je oštećena za 46.100 kuna, a protiv počinitelja, za kojim se traga, podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Od ostalih vijesti izdvajamo da je policija u protekla 24 sata na području Županije zabilježila sedam kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela zabilježena su na području Siska, dva na području Petrinje i jedno na području Kutine. Zabilježeno je pet krađa te po jedna prijetnja i tjelesna ozljeda.

VEZANE VIJESTI
Policijski nadzor prometa, pripazite da ne platite nove više kazne!

Na području Petrinje, vikom i galamom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, za koje je prijavljen jedan počinitelj.

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća u kojima je nastala samo materijalna šteta. Po jedna nesreća dogodila se na području Kutine, Sunje, Novske, Gline, Dvora i Hrvatske Kostajnice. U prometnoj nesreći na području Gline kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,76 promila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here