OTAC NARUČIO UBOJSTVO KĆERINA DEČKA, PLATIO POLICAJCU NA TAJNOM ZADATKU

595

Muškarac iz Teksasa osuđen je na 21 godinu zatvora nakon što je za ubojstvo kćerina dečka unajmio policajca na tajnom zadatku!

Jeffrey Peyton (59) i njegova supruga Christina (41) našli su se na kavi sa sitnim kriminalcem jer su za njega imali jedan zadatak, naime, tražili su ga da ubije njihova zeta. Otkrili su mu svoj pakleni plan te su za ‘izvršenje’ istog bili spremni platiti oko 300 dolara. Muškarac je razgovor snimio te sve prijavio policiji. Kada su policajci preslušali snimku u kojoj srednjovječni par govori kako želi mladića mrtvog, odlučili su se uključiti i uplesti ih u zamku. Nakon nekoliko dana razradili su plan i krenuli u akciju. Sitni kriminalac s kojim su bili na kavi nazvao ih je i rekao kako nije spreman ubiti za novac, no kako ima poznanika koji se time bavi. Naivni par odmah je upao u zamku i pristao se naći s tim ‘prijateljem’ koji je zapravo bio policajac na tajnom zadatku.  Policajac je glumeći ‘izvršitelja’ zahtijevao minimalno 500 dolara za obavljen zadatak, na što je par pristao te još jednom ponovio kako će učiniti sve da mladića maknu iz kćerina života, iako nisu naveli razlog svog protivljenja njihovoj vezi.

Nekoliko dana kasnije muškarac je, prema dogovoru, ušao u mladićevu kuću, no umjesto da ga ubije, ispričao mu je kako stvari stoje i zamolio ga da pozira mrtav kako bi fotografiju, kao dokaz obavljenog zadatka, posao nesuđenom puncu mladića. Nakon poslane fotografije, muškarac je uz odobrenje rekao ‘izvršitelju’ da dođe po novac. I je, došao je, međutim ne sam i ne po novac, već u pratnji svojih kolega koji su par isti dan uhitili i odveli u pritvor.

Jeffrey Peyton osuđen je na 21 godinu zatvora, a njegova suučesnica, supruga Christina u pritvoru čeka suđenje.

baner monitor 728x90

 

 

SHARE

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here