Otkriveni petrinjski kradljivci novca i nakita iz obiteljskih kuća

457

Zbog triju krađa, počinjenih u Petrinji, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i još dvojicom muškaraca u dobi od 31 i 46 godina te ženama u dobi od 20, 25 i 26 godina.

Istraživanjem je utvrđeno da su 18-godišnjak, 31-godišnjak i 26-godišnjakinja 8. siječnja ove godine u poslijepodnevnim satima, u Ulici Krste Hegedušića u Petrinji iskoristili nepažnju 80-godišnje žene te joj iz otključane kuće ukrali novac.

Nadalje je utvrđeno da su 18-godišnjak i 31-godišnjak zajedno sa 20-godišnjom ženom 19./20. siječnja u Ulici Franje Jelačića u Petrinji, također iz otključane kuće 74-godišnjoj vlasnici ukrali dva novčanika s novcem u domaćoj i stranoj valuti, njenim osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Nakon krađe je osumnjičeni 46-godišnjak pomoću jedne ukradene kartice i pripadajućeg PIN-broja na bankomatu podigao nekoliko tisuća kuna novca.

VEZANE VIJESTI
GLINA Mladić pokušao uzeti tuđi automobil i njime se odvesti kući

Trojac iz prethodne krađe sumnjiči se i da je sa 25-godišnjakinjom 12./13. veljače u Ulici Stjepana Radića u Petrinji, iz otključane kuće 74-godišnje žene ukrao nakit, vrijednosti od tridesetak tisuća kuna.

Zbog ovih krađa svi osumnjičeni su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here