Otkriveni petrinjski kradljivci novca i nakita iz obiteljskih kuća

465

Zbog triju krađa, počinjenih u Petrinji, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i još dvojicom muškaraca u dobi od 31 i 46 godina te ženama u dobi od 20, 25 i 26 godina.

Istraživanjem je utvrđeno da su 18-godišnjak, 31-godišnjak i 26-godišnjakinja 8. siječnja ove godine u poslijepodnevnim satima, u Ulici Krste Hegedušića u Petrinji iskoristili nepažnju 80-godišnje žene te joj iz otključane kuće ukrali novac.

Nadalje je utvrđeno da su 18-godišnjak i 31-godišnjak zajedno sa 20-godišnjom ženom 19./20. siječnja u Ulici Franje Jelačića u Petrinji, također iz otključane kuće 74-godišnjoj vlasnici ukrali dva novčanika s novcem u domaćoj i stranoj valuti, njenim osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Nakon krađe je osumnjičeni 46-godišnjak pomoću jedne ukradene kartice i pripadajućeg PIN-broja na bankomatu podigao nekoliko tisuća kuna novca.

VEZANE VIJESTI
Osumnjičen 25-godišnjak za pet provala počinjenih u Sisku

Trojac iz prethodne krađe sumnjiči se i da je sa 25-godišnjakinjom 12./13. veljače u Ulici Stjepana Radića u Petrinji, iz otključane kuće 74-godišnje žene ukrao nakit, vrijednosti od tridesetak tisuća kuna.

Zbog ovih krađa svi osumnjičeni su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here