PEH S kanabisom u džepu pomilovao policijskog psa pa završio u zatvoru

340

Veliki peh, to je otprilike opis kojim bismo ‘dočarali’ ono što se dogodilo Francuzu koji je završio u zatvoru nakon što je pomilovao policijskog psa dok mu je kanabis ‘ležao’ u džepu!

Nesretni muškarac je s nekoliko grama kanabisa u džepu šetao ulicom te spazio psa koji je sjedio uz policajca. Kako je ljubitelj pasa, sagnuo se kraj njega i pomilovao ga, no da je tada znao ono što je na teži način saznao nekoliko trenutaka kasnije, vjerojatno mu to ne bi palo na pamet. Pas kojeg je pomilovao je, naime, obučen policijski pas uvježban za otkrivanje droga!

Pas se dao pomilovati, a zatim je namirisao drogu u džepu pa je kao pravi profesionalac to odmah lavežom ‘prijavio’ policajcu, kojem nije preostalo drugo nego da ga privede u obližnju policijsku postaju.

Neoprezni prolaznik tako je završio u zatvoru, a koliko će se tamo ‘zadržati’ nije poznato.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here