Petrinja dobila novi raj za gastroljupce!

1601

Petrinjski gastroljupci imaju novo mjesto za druženje uz hranu!

Naime, na Gradskom stadionu u Petrinji, u sklopu sportskog objekta GSNK Mladost svečano je otvorena bistro pizzeria Ema vlasnika Tomislava Polanšeka i Dejana Lisjaka.

Tomislav Polanšek otkrio nam je što se sve nalazi u ponudi: „U bistro pizzeriji Ema poslužujemo tjestenine, roštilj i pizze. Nudimo 15 vrsta pizze, 10 vrsta tjestenine, tako isto roštilja i svakojake dnevne ponude, naravno tu su i gableci. Radno vrijeme je od utorka do nedjelje, od 10 do 23 sata, a ponedjeljak smo odabrali kao dan za predah naše ekipe. Postojat će i dostava, od utorka krećemo s cjelokupnim asortiman od dostave gableca i obrokovanja u lokalu.

VEZANE VIJESTI
PETRINJA: 'Zeleni prsluci' prosvjeduju protiv odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori

Svečanom otvorenju prisustvovao je i podršku dao Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje: „Možemo reći da sadržaj po sadržaj evo došlo je i do onoga što je možda točka na “i” u ugostiteljskoj ponudi, da je ovdje jedan krasan restoran koji je dao nadgradnju prije svega ovom prekrasnom ambijentu kojeg imamo u ovoj našoj sportsko – rekreacijskoj priči što i dolikuje generacijama koje dolaze ovdje. Vjerujem da ćemo biti dobri potrošači i da sve Petrinjke i Petrinjci koji ovuda prolaze, kroz našu šetnicu da će stati i na kavu te vidjeti što se nudi.“

VEZANE VIJESTI
MATE BULIĆ DANAS U PETRINJI

Izvor/foto: Rad za naš grad

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here