Petrinjci i ovu subotu gledaju HIT FILM!

230

U Hrvatskom domu u Petrinji večeras od 20 sati pogledajte novi filmski naslov u prikazivanju. Ove subote na redu je akcijski triler “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”.

Ulaznice možete kupiti na blagajni od 19 sati.

U ovom prepoznatljivom film iz serijala “Fast & Furious” glume Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren. Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw.

VEZANE VIJESTI
VIDEO/FOTO Petrinjci u Zagrebu predstavili dio bogate povijesne, kulturne i tradicijske baštine

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo – i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra – dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

VEZANE VIJESTI
PETRINJA U prometnoj nesreći ozlijeđen policajac

Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here