VIDEO – Petrinjske mažoretkinje pohvalile se nedavnim uspjesima te najavile proslavu 20. obljetnice djelovanja

220

Na 29. Državnom kvalifikacijskom turniru u Vodicama u solo formacijama prije mjesec dana, petrinjske mažoretkinje su nastupile s 12 djevojaka, i ostvarile slijedeće rezultate:
1. mjesto: juniori solo štap – Ema Ćosić
2. mjesto: juniori trio štap – Maja Bezuh, Ema Ćosić, Nina Škrinjarić
3. mjesto: juniori mini štap
3. mjesto juniori mini mix
5. mjesto kadeti mini pom-pon
Zahvaljujući odličnim pripremama na treninzima, predanom radu i trudu, ove djevojke su uspješno predstavile svoj tim i grad Petrinju na državnom turniru. Povodom tih uspjeha te obilježavanja 20. godišnjice djelovanja petrinjskih mažoretkinje u ponedjeljak, 13. ožujka ih je u maloj vijećnici Grada Petrinje primio gradonačelnik Darinko Dumbović:

Vi ste jedne male dobre ambasadorice grada Petrinje, poručio im je gradonačelnik.
Predsjednica Saveza mažoretkinja Željka Banović, zahvalila se gradonačelniku te najavila održavanje Međunarodne smotre mažoretkinja pod nazivom „Golden heart“:

Osim gradonačelniku, Banović se zahvalila Gradu, roditeljima i svima koji ih podržavaju u njihovom radu. Ema Ćosić, aktualna državna prvakinja iz Vodica, opisala je gradonačelniku Dumboviću kako je stigla do tog velikog uspjeha:

Maja Bezuh, viceprvakinja Hrvatske u kategoriji trio štap, rekla je zašto se bavi ovim sportom, između ostalog:

Na kraju, Dumbović se pobrinuo da djevojkama ovaj susret ostane u vječnom sjećanju te su osim zajedničke fotografije na poklon dobile i male stucke, do idućih pobjeda i obljetnica.

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here