Petrinjski Sportski plesni klub “Petrinia” primio brojna priznanja za uspjehe u 2015.

593

Uz odlične rezultate na bodovnom turniru održanom proteklog vikenda u Samoboru, Sportski plesni klub „Petrinia“ primio je i brojna priznanja za 2015. godinu.

Čak četiri sportska plesna para petrinjskog kluba dobila su priznanja za najuspješnije sportske plesne parove u 2015. godini, i to u obje discipline:
– u starosnoj kategoriji „osnovci“ dobio je par Roko Šustić – Marta Marki,
– u kategoriji „mlađa mladež“ Jakov Bjelac – Magdalena Vidas,
– u kategoriji „mladež“ Lovro Peraković – Lea Stanić,
– i u kategoriji „starija mladež“ Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova.

Ovom prigodom i sam Klub „Petrinia“ dobio je priznanje za najbolju organizaciju natjecanja u 2015. godini.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Mošćeničani će uskoro dobiti novo dječje i sportsko igralište

Ovime su petrinjski plesači zaokružili još jednu uspješnu godinu.

Prema pravilniku Hrvatskog sportskog plesnog saveza na prvom HSPS bodovnom turniru u godini dodjeljuju se priznanja za najuspješnije sportske plesne parove i najbolje klubove u prethodnoj godini, a Sportski plesni klub „Petrinia“ jedan je od dva kluba u Hrvatskoj koji su primili najveći broj priznanja za prethodnu godinu.

Kao što je već spomenuto, dodjela priznanja održana je na bodovnom turniru u Samoboru gdje su petrinjski plesači bili najbolji u svojim starosnim i kvalitativnim kategorijama i osvojili brojne medalje: 9 zlatnih i 2 srebrne.

VEZANE VIJESTI
Velika policijska akcija - i naše kamere hvatale vozače

Svoj prvi nastup na ovom turniru imao je najmlađi petrinjski sportski plesni par Matija Baljak – Klara Autischer (dob 8 godina) koji su već na prvom natjecanju pokazali izvrsno umijeće u obje discipline i osvojili prva mjesta i prve zlatne medalje.
U starosnoj kategoriji „osnovci“, a u „C“ kvalitativnoj, ponovno su bili odlični Roko Šustić – Marta Marki i u obje discipline osvojili srebrne medalje.
U kategoriji „mlađa mladež“ svoj niz osvajanja zlatnih medalja nastavili su državni prvaci u ovoj kategoriji Jakov Bjelac – Magdalena Vidas.
U kategoriji „starija mladež“ a u „D3“ kvalitativnoj, Teo Ciprić – Zina Miočić Lisjak bili su, također, zlatni u obje discipline, dok su njihove kolege Ivan Orabović – Iva Hanžeković u visokoj „B“ kategoriji odličnim nastupom iz poluzavršnice ušli u završnicu i osvojili 4. mjesto u standardnim i 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima.
Tri sportska plesna para petrinjski plesni klub imao je i u kategoriji „odrasli“ gdje su: u „D1“ kvalit.kategoriji Leonardo Šimunec – Tena Žanić osvojili prva mjesta, u „D2“ Marko Turčić – Daria Jezdić prvo u standardnim i četvrto mjesto u latinsko-američkim plesovima i u visokoj „B“ kategoriji Siniša Preprotnik – Paula Vujasić peto mjesto u latinsko-američkim plesovima.

VEZANE VIJESTI
PETRINJA Pijan pobjegao s mjesta prometne nesreće

Čestitamo svima i bodrimo dalje! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here