Playboyjeva zečica prodaje svoje grudnjake! Možete li si ga priuštiti?

Odjeću prodaje na svojoj web stranici, a uz samo par klikova možete postati vlasnici grudnjaka, korzeta, trikoa i dizajnerskih haljina

528

Jedna od najpoželjnijih poznatih dama na svijetu osamdesetih, 53-godišnja Samantha Fox prodaje odjeću koju je nosila na Playboyjevim snimanjima.

Naime, Hefnerova zečica karijeru modela započela je sa 16 godina, a 1986. godine ušla je u svijet pop glazbe. Ipak, ostala je u sjećanju čitateljima britanskog tabloida koji su je 2006. godine proglasili ‘najboljom djevojkom s duplerice svih vremena’.

Ako se ne sjećate godine kada je Fox zasjala na Playboyjevoj naslovnici, bilo je to 1996., a kaže, i danas opet vrlo rado učinila isto. Ona zapravo želi dokazati ženama da u starenju nema apsolutno ništa loše.

Odjeću iz tih slavnih dana Fox prodaje na svojoj web stranici, a uz samo par klikova možete postati vlasnici grudnjaka, korzeta, trikoa i dizajnerskih haljina koje je nosila upravo Samantha, a uz sve to ćete dobiti i fotografiju koja potvrđuje autentičnost artikala.

Grudnjake možete naći po cijenama od 800 kn, dok je recimo bikini kojeg je Fox nosila u džungli za vrijeme snimanja showa ‘I’m a Celebrity’ već prodan za gotovo 2000 kn. Samantha prodaje i mnoge odjevne predmete koje je nosila u Celebrity Big Brotheru te TV emisijama Good Morning Britain i Loose Women.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here