Policija uhvatila 54-godišnjeg recidivista u Popovači!

296

Sisačko-moslavačka policija u protekla 24 sata intervenirala je na tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to po jedna na području Siska, Kutine i Novske. U nesreći na kutinskom području vozaču je utvrđena alkoholiziranost od 0,98 promila.

Prilikom redovne kontrole prometa u Popovači u utorak, 21. svibnja policija je zbog sumnjive vožnje zaustavila 54-godišnjeg muškarca. Upravljao je osobnim automobilom novogradiških registracija i to za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Kako je isti recidivist, odnosno višestruki ponavljač ovog prometnog prekršaja, uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Kutini.

VEZANE VIJESTI
Sisak domaćin 17. olimpijskog festivala dječjih vrtića

Od ostalih vijesti izdvajamo da je u Sisku nepoznati počinitelj u noći u utorak, 21. svibnja provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao razna pića, cigarete i voće. Od odgovorne osobe trgovine, koja štetu procjenjuje na oko tisuću kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here