Policija uhvatila dvojicu muškaraca u utrci na A3, vozili preko 200 km/h

436

Policijski službenici su u petak, 17. svibnja oko 20 sati, uhvatila dva osobna vozila s policijskim vozilom „presretačem“ na autocesti A3 u prekršaju prekoračenja najveće dopuštene brzine!

BMW-om njemačkih registracija brzinom od 212 km/h upravljao je 39-godišnji hrvatski državljanin, dok je Land Roverom BiH registracija istom brzinom upravljao 36-godišnji srpski državljanin. Obojici su izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečene novčane kazne od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

VEZANE VIJESTI
Sisak domaćin 10. međužupanijskom natjecanju mladeži HCK

Otprilike u isto vrijeme policija je u Sunji zatekla 39-godišnjeg muškarca, koji je pod utjecajem alkohola od 2,72 promila upravljao biciklom. Do otriježnjenja je zadržan u policijskoj postaji i prekršajno prijavljen temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dva sata kasnije u Gornjoj Gračenici, na popovačkom području, na električnom biciklu je zaustavljen 59-godišnjak, kojemu je alkotestiranjem utvrđeno 1,47 promila alkohola. Na biciklu mu nisu bila upaljena svjetla, a na sebi nije imao reflektirajući prsluk. Kako kod nije imao ni osobnu iskaznicu, niti bilo koji drugi dokument kojim bi dokazao svoj identitet, a budući je prijetila opasnost da će nastaviti vožnju, do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje. Zbog počinjenih prekršaja biti će prijavljen nadležnom sudu.

VEZANE VIJESTI
Policija traga za nestalom osobom! Jeste li ga vidjeli?

U subotu, 18. svibnja oko 14 sati, prilikom redovne kontrole prometa u Savskoj ulici u Sisku je zaustavljen moped sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila upravljao 56-godišnji vozač. Uhićen je i do otriježnjenja zadržan u posebnoj prostoriji policijske postaje te je uz optužni prijedlog doveden na nadležni sud.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here