Policija uhvatila kriminalca koji je pljačkao crkvene škrabice i bolesnike!

431

Zagrebačka policija obavila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom kojeg tereti da je sredinom srpnja 2019. godine u više navrata provalio i financijski oštetio vjersku ustanovu u Vlaškoj ulici i zdravstvenu ustanovu u Petrovoj ulici.

Sumnjaju da je muškarac u dva navrata došao u vjersku ustanovu te otuđio novac iz metalne škrabicu u predvorju uz pomoć odvijača. Također navode sumnje da je muškarac 26. travnja 2019. u zdravstvenoj ustanovi u Petrovoj iskoristio nepažnju osobe u čekaonici te joj iz torbice ukrao novčanik s dokumentima i novcem. Na obližnjem bankomatu je u dva navrata podigao 1200 kuna s otuđene kartice uz pomoć PIN-a koji se nalazio u novčaniku.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Veliki požar u Zagrebu ugašen, svi stanari zbrinuti

28-godišnjeg muškarca terete i da je četiri mjeseca kasnije, u kolovozu 2019. otuđio novčanik s dokumentima i novcem iz iste zdravstvene ustanove u bolničkoj sobi, a po izlasku iz ustanove odbacio novčanik s dokumentima, a novac zadržao za sebe. Procjenjena materijalna šteta iznosi oko 2300 kuna.

Policija je po dovršenom kriminalističkom istraživanju dostavila posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here