Ponovno pijan sjeo za volan: 42-godišnjak danas stiže pred sud

834

42-godišnji bosanskohercegovački državljanin, otprije poznat policiji po prometnim prekršajima napuhao je 1.95 promila alkohola u krvi za volanom automobila zagrebačkih registracija u Dvoru u noći s četvrtka na petak.

Recidivist je prije nepunih mjesec i pol dana u istom mjestu zbog prebrze vožnje sletio u dvorište te naletio na ženu i nanio joj teške i po život opasne ozljede, te joj nije pružio pomoć.

Muškarac je u Hrvatskoj sa statusom stranca na privremenom boravku u RH. Policija ga je uhitila i zadržala u postaji do otrježnjenja, a zbog počinjenih prekršaja tijekom dana će biti doveden na sud.

VEZANE VIJESTI
VELIKA GORICA 84-godišnjaku uzela više desetaka tisuća kuna, predstavila se kao zaposlenica državnog poduzeća

Inače, u Dvoru je jedan recidivist i prije tri tjedna ponovno vozio pijan, a zanimljivost je ta što ga je prometna policija u samo pola sata dva puta zaustavljala zbog istog prekršaja. Prvo je “pod vidnim utjecajem alkohola” zaustavljen zadnjeg dana veljače u predvečernjim satima, kada je odbio alkotestiranje. Odveden je u policijsku postaju na otrježnjenje, a izašao je idući dan oko 6 sati. Policija ga je ponovno zaustavila samo 35 minuta kasnije, ponovno zatečen za volanom istoga automobila u mjestu Javoranj, na području Dvora. Ovoga puta policija ga je uhitila i uz optužni prijedlog dovela na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here