Povoljna kupnja, fina klopa i odlična fešta na Danu otvorenih vrata u MC Plusu!

1934

Tvrtka u kojoj možete pronaći sve za gradnju i opremanje svog doma, MC Plus, po peti jubilarni put za svoje vjerne dosadašnje, ali i buduće kupce organizirala je Dan otvorenih vrata. Svi oni koji su se uputili u Donji Stupnik u petak, 5. svibnja mogli su dobiti obilje korisnih informacija iz graditeljstva, obaviti povoljnu kupovinu uz odlične popuste te uživati u hrani i piću i živoj glazbi.

Dan otvorenih vrata godišnji je događaj kojeg je MC Plus počeo organizirati 2013. godine u svrhu približavanja široj javnosti djelovanja tvrtke te predstavljanja raznovrsne ponude i širokog asortimana roba. To je i pravi trenutak za kupce kako bi saznali više o tvrtki čija je strategija održati beskompromisnu kvalitetu i standard s naglaskom da upravo svojim kupcima pruža kvalitetne proizvode, uz minimalnu cijenu i maksimalnu uslugu, rekla nam je Maja Tomašković Žuti iz marketinga tvrtke.

U ponudi MC Plusa možete, dakle, pronaći sve za gradnju i opremanje svog doma, a kako ne bi razmišljali na koji način odabrani materijal prebaciti tamo gdje je potreban, osigurat će vam i dostavu prikladnim vozilom. Službeni slogan tvrtke je – MI GRADIMO S VAMA!

I ove je godine MC Plus na Danu otvorenih vrata za svoje kupce i posjetitelje pripremio, uz povoljnu kupnju, prezentaciju proizvoda i tehnika građenja od temelja do krova te savjete stručnjaka, i pregršt zanimljivosti. Uz besplatnu hranu i piće plesalo se do zore uz odlične glazbene sastave, a Ženski malonogometni klub Mc Plus pripremio je i veliku tombolu. MC Plus posjetite već danas, educirajte se o željenim temama iz područja graditeljstva i iskoristite akcijske ponude!

 

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here