Predsjednica Gradskog vijeća Grada Siska Ivana Cindrić Krčelić i vijećnik Predrag Sekulić napuštaju MOST

772
Priopćenje predsjednice Gradskog vijeća grada Siska Ivane Cindrić i gradskog vijećnika Predraga Sekulića
Ovim putem želimo izvijestiti zainteresiranu javnost da časnu ulogu vijećnika u Gradskom vijeću Grada Siska nastavljamo kao nezavisni vijećnici.
Zahvaljujemo se na dosadašnjem radu i korektnosti: prijateljima, kolegama, članovima i simpatizerima MOST NL Sisačko – moslavačke županije, kao i svim gradskim organizacijama unutar iste.
Čvrsto vjerujemo kako će nas osnovne ideje zbog kojih smo se politički aktivirali kroz stranku MOST NL (poštenje, ljubav prema Domovini, rad za dobrobit uže odnosno šire zajednice i svakog građanina, itd.), i dalje povezivati na lokalnim razinama.
Ivana i Predrag
Priopćenje MOST NL SMŽ

Dužnost nam je izvijestiti zainteresiranu javnost da su MOST-ova predsjednica Gradskog vijeća u Sisku Ivana Cindrić Krčelić i vijećnik Predrag Sekulić, inače koordinator stranke za Sisak, odlučili napustiti stranku MOST i nastaviti svoje političko djelovanje kao nezavisni vijećnici.

MOST tako više ne sudjeluje u programskoj suradnji s SDP-om u Sisku.

Ovim putem zahvaljujemo na dosadašnjem radu našim bivšim članovima/članicama kao i gradonačelnici Kristini Ikić Baniček i suradnicima na dosadašnjoj suradnji.

S obzirom na vjerojatnost interesa javnosti i medija za novu situaciju, nakon što novonastalu situaciju prouče tijela stranke, ponovo ćemo se obratiti medijima i javnosti.

Milan Brigljević, koordinator MOST NL za SMŽ

VEZANE VIJESTI
Odbojkašice Gline i dalje s maksimalnim učinkom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here