Priznanja najboljim sportašima Dugog Sela

528

Rukometašica Mara Budić (seniorska reprezentativka Hrvatske), stolnotenisač Luka Martinek, Ženski rukometni klub Dugo Selo ’55 i Stolnoteniski sportski klub Dugo Selo najbolji su sportaši, odnosno sportske momčadi Dugog Sela u 2016. godini.

Na proglašenju najboljih, priznanja su uručena i sportskim nadama grada, najuspješnijim mladim sportašima te sportskim djelatnicima i udrugama. Svečanosti je, uz ostale, prisustvovao i župan Stjepan Kožić, koji je zajedno s gradonačelnikom Dugog Sela Stipom Velićem i uručio priznanja najboljima.

„Čestitam svima za trud i muku što ste uložili kako bi došli do vrhunskih rezultata i bili ponos svoga grada i Zagrebačke županije. Čestitam i vašim trenerima, ali i roditeljima koji vas podržavaju na vašem sportskom putu“, rekao je župan, naglasivši i značajna ulaganja županije u gradnju sportskih dvorana, kako bi se sportašima osigurali što bolji uvjeti za pripreme.

VEZANE VIJESTI
Posjet štićenicima Dječjeg doma Laduč

Izbor najboljih organizirala je Zajednica sportskih udruga grada Dugog Sela u koju je udruženo 17 udruga s 833 licencirana natjecatelja.

Foto: Zagrebačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here