U četvrtak, 15. lipnja, u 12 sati, u Vojnoj bolnici (Vlaška ulica 87) u Zagrebu, održat će se proglašenje pobjednika HACKING IKEA natjecanja koje je ponovno začinilo Design District Zagreb festival.

Među ukupno 10 finalista, od kojih 8 tandema i dva individualna natjecatelja, stručni žiri u sastavu dizajnerica Ivane Fabrio, Nine Bačun te Petre Puž-Novoselec (IKEA), odabrat će tri rada koji su najbolje odgovorili na ovogodišnju temu natjecanja, Suvremeni oblici suživota.

Pobjednički rad IKEA će nagraditi putovanjem na manifestaciju Democratic Design Days, u švedskome gradu Älmhultu. U ime organizatora, posjetitelje će pozdraviti Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.

Hakiranje radova započelo je u utorak, 13. lipnja, u sklopu Design District Zagreb festivala, a u radove u nastajanju moguće je zaviriti i tijekom srijede, 14. lipnja, do 22 sata u Vojnoj bolnici do kada finalisti trebaju završiti IKEA ‘hakirane’ uratke.

Foto: IKEA

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here