Nezaboravna rođendanska proslava čeka vas u City Centeru one – od 14. do 16. listopada vaš omiljeni shopping centar slavi 10. rođendan uz koncerte najvećih zvijezda, shopping uz najbolje popuste, uz tisuće poklona, šareni dječji program, toplu humanitarnu priču i brojna iznenađenja za sve posjetitelje.
Nakon što napunite vrećice uz nevjerojatne popuste, pripremite grla za glasno pjevanje, ruke za pljeskanje i noge za plesanje jer vas City časti fenomenalnim koncertima:

 
14.10. City Center one East – Severina
15.10. City Center one West – Zdravko Čolić
15.10. City Center one Split – Željko Joksimović

 
A 10 godina branda City Center one obilježit će i 10.000 poklona – neki od njih može biti baš vaš!
Pozivamo vas da rođendan City Centera one obilježite i dobrim djelom u humanitarnoj akciji ‘Daj 5 za leptirića let’: za samo 5 kuna osvježite se čašom pjenušca i uživajte u komadu ukusne City torte; sva tako prikupljena sredstva bit će usmjerena Udruzi Vukovarski leptirići koja se brine za djecu s teškoćama u razvoju. Pridružite se brojnim osobama iz javnog života koje će sudjelovati u ovoj akciji i zajedno učinimo svijet vedrijim mjestom.
Na slavlje povedite i svoje najmlađe jer ih čeka urnebesno zabavan program. Slastice, nagradne igre, cooking show, zabavni kvizovi, facepainting, predstave te brojna druga iznenađenja očekuju najmlađe sva tri rođendanska dana. A mališani će u simulatoru leta moći iskusiti kako je to biti pravi pilot! Takvo što se ne propušta!
Radno vrijeme Centra u petak i subotu je do 22 sata, tako da možete bez stresa uživati u kupovini i zabavnim rođendanskim aktivnostima.
Budite dio najveće rođendanske proslave u vašem City Centeru one, proslavimo rođendan zajedno!

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here