Provjerite radno vrijeme trgovina na Dan neovisnosti u svom gradu

Trgovine diljem Hrvatske sutra, na Dan neovisnosti rade po izmjenjenom radnom vremenu. Istražili smo do kada rade u vašem gradu

1772
Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Konzum: Trgovine Konzuma, najvećeg maloprodajnog lanca, u utorak radit će prema nedjeljnom radnom vremenu. Najveći broj njih bit će otvoren do 13 sati. Velikogorički i sisački konzum možete posjetiti do 15 sati, a u Glini rade do 13.

Provjerite do kada radi poslovnica Konzuma u vašem gradu OVDJE.

LIDL: Baš kao i trgovine Konzuma, sve prodavaonice Lidla na Dan neovisnosti radit će kao i nedjeljom, dakle uglavnom će biti otvorene do 14 sati. Trgovine u Velikoj Gorici i Petrinji radit će do 18 sati, a u Sisku do 14 sati.

VEZANE VIJESTI
U Sisku obilježen Dan neovisnosti

Popis trgovina s detaljima radnih vremena pronađite OVDJE.

SPAR: Većina SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa će na Dan neovisnosti, raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. INTERSPAR hipermarketi u shopping centrima radit će normalno dok će neke, manje SPAR trgovine, biti zatvorene. Velikogoričke trgovine možete posjetiti do 21 sata, kao i onu u Sisku.

Kako će raditi vama najbliža Sparova trgovina, možete provjeriti OVDJE.

Kaufland: Sve trgovine Kauflanda za nadolazeći blagdan radit će po nedjeljnom režimu. Kaufland u Velikoj Gorici i Sisku rade do 20 sati. Kako radi vaš najbliži Kaufland pogledajte OVDJE.

VEZANE VIJESTI
Dan neovisnosti BiH obilježen i u Petrinji

Plodine: Sve supermarketi Plodina radit će od 7 do 22 sata, po standardnom radnom vremenu.

City Center One: na Dan neovisnosti radit će po nedjeljnom radnom vremenu, a kako će raditi koja trgovina pogledajte ovdje.

Westgate: Zagrebački šoping centar Westgate u utorak će raditi od 10 do 22 sata.

Avenue Mall: Neke trgovine u Avenue Mallu će raditi po redovnom radnom vremenu, dok će neke biti zatvorene. Kako će točno raditi pogledajte OVDJE.

Arena centar: Sve će trgovine u Arena Centru raditi po redovnom radnom vremenu. Evo cijelog rasporeda.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here