Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su pet djela počinili nepoznati počinitelji.
Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Kutine te po jedno na području Petrinje i Gvozda.
Počinjeno je šest kaznenih djela krađe i dva oštećenja tuđe stvari.
Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom, od kojih tri na području Kutine te po jedna na području Siska i Petrinje. Jedan učesnik je napustio mjesto događaja i za njim se traga.
Građanin je policiji u Sisku dragovoljno predao četiri ručne bombe te on slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, neće snositi sankcije.
U mjestu Gornja Gračenica, na području Popovače, u dvorištu se zapalio osobni automobil, koji je u cijelosti izgorio. Vatru su ugasili vatrogasci mjesnog DVD-a, a očevidom je utvrđeno da je požar izbio zbog kratkog spoja na električnim instalacijama automobila.
Krađa građevinskog materijala na području Topuskog
U razdoblju od 13. do 22. siječnja u mjestu Gređani, na području Topuskog, nepoznati je počinitelj s otvorenog skladišta ukrao oko 150 komada građevinskih oplata, čime je počinjena šteta od oko 26.000 kuna. Od odgovorne osobe oštećenog obrta zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe, a za počiniteljem se traga.
Kazneno prijavljen zbog razbijanja aparata za igre
Zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari kazneno je prijavljen 54-godišnji muškarac. Naime, on je sredinom svibnja prošle godine u Mošćenici, na petrinjskom području, u ugostiteljskom objektu rukom razbio ekran na aparatu za igre, čime je počinio štetu od 2200 kuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here