PU SISAČKO-MOSLAVAČKA Ukraden osobni automobil

132
robber and the thief hijacks the car
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Na području Kutine počinjeno je šest kaznenih djela, četiri na području Siska te dva na području Petrinje. Počinjeno je pet krađa, tri prijevare, dvije teške krađe te po jedna utaja i oštećenje tuđe stvari.
Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira verbalnim vrijeđanjem na području Petrinje od strane jednog počinitelja.
Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to po jedna na području Siska, Petrinje i Kutine. Kod jednog vozača na području Kutine utvrđena je alkoholiziranost od 1,05 promila.

Na popovačkom području ukradeni moped i osobni automobil

Policiji je prijavljena krađa mopeda Piaggio kutinskih registracija, kojeg je iz otključane garaže u Kolodvorskoj ulici u Voloderu, grad Popovača, u poslijepodnevnima satima u nedjelju, 6. studenoga, ukrao nepoznati počinitelj. Oštećeni 48-godišnjak štetu procjenjuje na oko 6000 kuna.

Iz dvorišta u Gornjem Selu u Strušcu, također na popovačkom području, nepoznati je počinitelj tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 6./7. studenoga, ukrao parkirani, otključani osobni automobil VW Polo, kutinskih registracija, vlasništvo 43-godišnjeg muškarca koji štetu procjenjuje na oko 14.000 kuna.

Od obojice oštećenih zaprimljene su kaznene prijave zbog krađe te se traga za ukradenim vozilima i njihovim kradljivcima.

Provale u Popovači i Petrinji

Od 15. listopada do 7. studenoga, nepoznati je počinitelj u Sisačkoj ulici u Popovači provalio u radionicu 59-godišnjeg vlasnika i ukrao motornu pilu, ručnu glodalicu, bušilicu i druge predmete. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na oko 12.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe te se traga za provalnikom.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je od 4. do 7. studenoga u Ulici Zvonimira Kuhara u Petrinji, provalio u odgojno-obrazovnu ustanovu i ukrao televizor te više prehrambenih artikala, počinivši štetu od oko 1500 kuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here