RIJEKA Nakon gašenja požara pronađeno mrtvo tijelo

216

Nakon gašenja požara, koji je sinoć izbio u napuštenom skladištu u riječkoj Krešimirovoj ulici, vatrogasci su na požarištu pronašli mrtvo tijelo zasad nepoznatog muškarca, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Rijeka su oko 3,30 sati ugasili požar u napuštenom skladištu nekadašnjeg marketa gdje su pronašli tijelo te odmah kontaktirali policiju.

U tijeku je očevid u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica izbijanja požara te utvrđivanja identiteta stradale osobe.

Kako se doznaje, na tom području, u blizini željezničkog kolodvora u Rijeci, redovno se okupljaju beskućnici, a neki od njih su sklonište pronašli u napuštenim prostorima okolnih zgrada, pa se pretpostavlja da bi nastradali mogao biti beskućnik.

Loading...
Mateja Feljan
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here