SISAK Muškarac (29) osumnjičen za pokušaj teškog ubojstva dvoje staraca

1063

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom utvrđeno je da je na štetu 82-godišnjakinje i 91-godišnjaka počinio teško ubojstvo u pokušaju.

Naime, 29-godišnjaka se sumnjiči da je iskoristivši ranjivost osoba starije životne dobi, 27. rujna oko 13.40 sati u mjestu Bukovsko, grad Sisak, u obiteljskoj kući prišao 91-godišnjem djedu koji je sjedio te mu uz prijetnju smrću stezao remen oko vrata, ali se 91-godišnjak uspio osloboditi i pobjeći. Nakon navedenog osumnjičeni je izašao van i prišao 82-godišnjoj baki koja se nalazila iza kuće te i njoj uz prijetnju smrću stezao remen oko vrata, a u daljnjoj namjeri ga je spriječila majka. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here