Sisku je potrebna hidrocentrala!

595

Nezavisna lista Most predstavila kandidate za 6. izbornu jedinicu
Lovrinović: Sisku je potrebna hidrocentrala!

SISAK 30. listopada 2015. – Nezavisna lista Most, treća politička opcija po snazi, danas je u Hotelu Panonija predstavila program za šestu izbornu jedinicu. Tom prilikom predstavili su se kandidati na listi predvođeni Jurom Martinovićem, uglednim zagrebačkim odvjetnikom i Jasnom Matulić. Skupu su prisustvovali dr. Drago Prgomet te prof. Ivan Lovrinović.
Kandidati liste broj pet predstavili su svoj plan i program naglašavajući kako su svi ljudi iz realnog sektora, a ne karijerni političari koji zagovaraju svoje opcije, isključivo zbog osiguravanja vlastite financijske budućnosti. Današnja situacija potpuno je neizdrživa, a iza nas stoje rezultati na lokalnoj razini, poručili su.
«Danas na žalost niti jedna politička opcija ne može zadovoljiti potrebe građana, svi pokušaji rješavanja problema su u službi kampanje. Ovom kraju potrebna je izgradnja hidrocentrale, a potrebno je pokrenuti i građevinske strojeve koji stoje i ništa ne rade. Potrebni su nam infrastrukturalni projekti koji će iz korjena pokrenuti gospodarstvo» poručio je prof. Ivan Lovrinović, bivši dekan ekonomskog fakulteta i savjetnik udruge Franak.
Kandidatima se u izlaganju pridružio i ugledni zagrebački odvjetnik Juro Martinović, drugi kandidat na izbornoj listi: «Pravni sustav je trom i neefikasan, potrebno nam je sudstvo kojem građani vjeruju i na koje se mogu osloniti bez bojazni da ono pogoduje velikim igračima.»
«Hvala na toplom dočeku, obilazimo cijelu Hrvatsku ovih dana i drago nam je da smo pozvani u Sisak, iako to nije naša izborna jedinica. Ovih dana se puno priča o raznim propalim glasovima. Glas za Most je jedini pravi glas na izborima, sljedeću nedjelju Hrvatska odlučuje o svojoj budućnosti, i zato je bitno da izađete na izbore i glasate za jedinu opciju koja nudi stvarne promjene, a i znamo ih provesti» poručio je dr. Drago Prgomet.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Desetu godinu za redom održana manifestacija Đedova kosidba


Po zadnjim aktualnim anketama nezavisna lista Most, zauzima treće mjesto kao politička opcija i trenutno osvaja preko deset mandata u sljedećem sazivu Sabora. Posjetivši Petrinju, Sisak, Jasenovac, Majur, Veliku Ludinu i Hrvatsku Dubicu kandidati nezavisne liste Mosta nastavili su intenzivnu kampanju za parlamentarne izbore.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here