Sisku je potrebna hidrocentrala!

595

Nezavisna lista Most predstavila kandidate za 6. izbornu jedinicu
Lovrinović: Sisku je potrebna hidrocentrala!

SISAK 30. listopada 2015. – Nezavisna lista Most, treća politička opcija po snazi, danas je u Hotelu Panonija predstavila program za šestu izbornu jedinicu. Tom prilikom predstavili su se kandidati na listi predvođeni Jurom Martinovićem, uglednim zagrebačkim odvjetnikom i Jasnom Matulić. Skupu su prisustvovali dr. Drago Prgomet te prof. Ivan Lovrinović.
Kandidati liste broj pet predstavili su svoj plan i program naglašavajući kako su svi ljudi iz realnog sektora, a ne karijerni političari koji zagovaraju svoje opcije, isključivo zbog osiguravanja vlastite financijske budućnosti. Današnja situacija potpuno je neizdrživa, a iza nas stoje rezultati na lokalnoj razini, poručili su.
«Danas na žalost niti jedna politička opcija ne može zadovoljiti potrebe građana, svi pokušaji rješavanja problema su u službi kampanje. Ovom kraju potrebna je izgradnja hidrocentrale, a potrebno je pokrenuti i građevinske strojeve koji stoje i ništa ne rade. Potrebni su nam infrastrukturalni projekti koji će iz korjena pokrenuti gospodarstvo» poručio je prof. Ivan Lovrinović, bivši dekan ekonomskog fakulteta i savjetnik udruge Franak.
Kandidatima se u izlaganju pridružio i ugledni zagrebački odvjetnik Juro Martinović, drugi kandidat na izbornoj listi: «Pravni sustav je trom i neefikasan, potrebno nam je sudstvo kojem građani vjeruju i na koje se mogu osloniti bez bojazni da ono pogoduje velikim igračima.»
«Hvala na toplom dočeku, obilazimo cijelu Hrvatsku ovih dana i drago nam je da smo pozvani u Sisak, iako to nije naša izborna jedinica. Ovih dana se puno priča o raznim propalim glasovima. Glas za Most je jedini pravi glas na izborima, sljedeću nedjelju Hrvatska odlučuje o svojoj budućnosti, i zato je bitno da izađete na izbore i glasate za jedinu opciju koja nudi stvarne promjene, a i znamo ih provesti» poručio je dr. Drago Prgomet.

VEZANE VIJESTI
Do Krka bez plaćanja mostarine


Po zadnjim aktualnim anketama nezavisna lista Most, zauzima treće mjesto kao politička opcija i trenutno osvaja preko deset mandata u sljedećem sazivu Sabora. Posjetivši Petrinju, Sisak, Jasenovac, Majur, Veliku Ludinu i Hrvatsku Dubicu kandidati nezavisne liste Mosta nastavili su intenzivnu kampanju za parlamentarne izbore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here