Škaro tvrdi da nije silovatelj, dobio mjesec dana istražnog zatvora

762

Krešimir Krsnik, odvjetnik Damira Škare nakon četverosatnog ispitivanja njegovog klijenta, optuženog Damira Škare, predsjednika Autokluba Siget koji tvrdi da nije silovatelj.

“Ne mogu vam ništa reći, postupak je tajan”, rekao je novinarima odvjetnik Damira Škare dok su njega dva policajca odvezli u istražni zatvor u Remetinec u službenom automobilu kako bi izbjegao novinare.

Tamo će ostati zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke zbog sumnje na kaznena djela silovanje i spolno uznemiravanje.

Recimo i da je odvjetnik Krsnik zatražio zabranu emitiranja večerašnje emisije Provjereno u kojoj će svjedočiti žena koja je čelnika AK Siget prijavila za silovanje. Krsnik predlaže da se zabrani emitiranje emisije te da se sa svih portala skine “filmska objava” najave te emisije.

VEZANE VIJESTI
Okružni zatvor za sedmoricu osumnjičenih silovatelja

Podsjetimo, bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu te aktualni predsjednik AS Damir Škaro u četvrtak je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici zbog kaznenih prijava zbog silovanja, spolnog uznemiravanja i prijetnje. Škaro je pri dolasku i odlasku u tužiteljstvo izbjegao novinare.

Škaru, kojeg je policija uhitila u srijedu ujutro na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom ulaska u Hrvatsku iz BiH, prijavila je liječnica kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom kolovoza. Žrtva je pak naknadno Škaru prijavila i zbog prijetnje.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here