Spasili kuću i ispričali se zbog popijenog mlijeka

Australski vatrogasci spasili kuću i ostavili poruku "isprike" jer su popili mlijeko

937

Australija se već danima bori s požarima u kojima su dosad stradale tri osobe te je izgorjelo 150 kuća. Više od 60 požara gori u Novome Južnom Walesu, piše BBC.

Australac Paul Sekfy podijelio je na društvenim mrežama poruku vatrogasaca koji su njegovu kući spasili od požara, a potom se ispričali jer su popili mlijeko iz njegova hladnjaka.

Sekfy se vratio u svoj dom u Novom Južnom Walesu te ondje zatekao poruku lokalnih vatrogasaca: “Zadovoljstvo nam je što smo uspjeli spasiti vašu kuću. P.S. Dugujemo vam mlijeko”, pisalo je u poruci.

You people ROCK BIG TIME!!!!!!👍🏼👍🏼👍🏼👏👏🌈🌈😎

Objavljuje Paul SekfySubota, 9. studenoga 2019.

Sekfy je poruku pronašao u kuhinji. U njoj se vatrogasci ispričavaju što od vatre nisu uspjeli spasiti i spremišta pokraj kuće, no Australac kaže da bolju poruku nije dobio još “od jutra nakon vjenčanja”.

VEZANE VIJESTI
Više od 2.000 intervencija vatrogasaca na području SMŽ

Fotografiju poruke podijelile su stotine ljudi, a stigla je i do vatrogasca koji ju je napisao. “Drago mi je što je poruka stigla do vas”, napisao je Kale Hardie-Porter na Facebooku.

“Sklonili smo se u vašu kuću i ondje ugledali hladnjak”, dodao je te se ispričao za “užasan rukopis” uz objašnjenje da je bilo “kasno i da se ništa nije vidjelo”.

“Zadovoljstvo nam je što smo uspjeli napraviti nešto pozitivno u tako strašnim uvjetima”, napisao je Hardie-Porter.

Premda je Sekfyjeva kuća spašena, u njoj se još ne može živjeti, objavio je vlasnik na Facebooku. “Nema struje ni vode. Prljavo je i vjerojatno će sve biti puno dima još tjedan dana”, napisao je.

VEZANE VIJESTI
Gori luksuzni brod blizu kalifornijskog otoka: spašeno pet osoba, traga se za najmanje još 34 osobe

U New South Walesu živi šest milijuna ljudi. Vlasti upozoravaju da bi se okolnosti mogle pogoršati jer temperatura u nekim dijelovima doseže i više od 37 Celzijevih stupnjeva. Zbog požara je zatvoreno više od 600 škola.

Izvor: Hina

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here