STRAŠNO Dvije Siščanke batinama pokušale bakici utjerati strah u kosti

Žene u dobi 42 i 65 godina sumnjiči se da su oštećenu fizički napale udarajući je po cijelom tijelu, tražeći povrat nepostojećeg duga od 100 eura te su joj nanijeli višestruke lakše ozljede

511

Dvije žene na području Siska batinama su pokušale izvući novac od 64-godišnjakinje. Žene u dobi 42 i 65 godina sumnjiči se da su oštećenu fizički napale udarajući je po cijelom tijelu, tražeći povrat nepostojećeg duga od 100 eura te su joj nanijeli višestruke lakše ozljede. Osumnjičene su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog navedenog kaznenog djela uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Sisačko-moslavačka policija od srijede do četvrtka zabilježila je čak pet kaznenih djela, dok kojih su dva počinila nepoznati počinitelji. Dva nedjela počinjena su na području Novske, a po jedno na području Siska, Kutine i Gline.

VEZANE VIJESTI
Završena sezona baseballa

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Siska i Kutine od strane dva počinitelja. U jednom slučaju javni red i mir je narušen fizičkim napadom, a u drugom vikom i galamom te omalovažavanjem i vrijeđanjem moralnih osjećaja građana na javnom mjestu.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom, četiri na području Siska i jedna na području Kutine. Sudionik jedne nesreće na sisačkom području je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen.

U noći s utorka na srijedu, 9./10. travnja, nepoznati počinitelj je na Trgu Đure Szabe u Novskoj provalio u cvjećarnicu i ukrao novac od dnevnog utrška i pologa. Od odgovorne osobe je zaprimljena kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

VEZANE VIJESTI
Tradicionalni božićni ručak u Caritasu Sisačke biskupije

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je iste noći također na novljanskom području, u mjestu Stari Grabovac, pokušao provaliti u trgovinu mješovite robe, u čemu nije uspio.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here