City Center one se od 25. ožujka pretvara u veliko i najzabavnije Štrumpf selo koje krije milijun iznenađenja! Sve do 23. travnja neka cijela vaša obitelj uživa u Štrumpfastičnim avanturama, nagradama i najboljem shoppingu.

Radionice, igre i suuuuper nagrade

U Štrumpf selu nikad nije dosadno! Baš svaki dan mališane očekuju zabavne radionice uz animatore, a za svoj trud i zalaganje bit će nagrađeni super nagradama. Naravno, u selo povremeno navraćaju i Štrumpfovi pa će to biti izvrsna prilika za fotografiju za pamćenje! A vikendom najmlađe čeka pregršt zabavnih i poučnih aktivnosti kako u selu tako i izvan njega.

A vikendima ih čeka pregršt zabavnih i poučnih aktivnosti kako u selu tako i zvan njega – moći će sudjelovati u Lumenovom laboratoriju – znanstveno-istraživačkim radionicama i radionicama robotike, posebnom Cooking showu, u Vikendu dječjeg teatra s tematskim predstavama, u eko radionicama, u Štrumpfetinoj radionici izrade nakita, a svi će se moći uljepšati i poštrumpfati u Štrumpfetinom beauty kutku. Ovo je samo dio odlične zabave koja čeka sve mališane!

Osvojite 10.000 kuna, godišnje kino ulaznice i nagrade iznenađenja
Svaki vaš shopping u bilo kojoj trgovini u City Centeru one pretvorite u mogućnost osvajanja odličnih nagrada! Shopping od 10.000 kuna, godišnje kino ulaznice za cijelu obitelj i druge super nagrade mogu biti vaše – sudjelujte u Veeelikoj nagradnoj Štrumpfigri i sve što vam treba je samo malo sreće. Nagradnu igru možete igrati neograničeni broj puta, od 25. ožujka do 23. travnja. Sretno!

Uživajte u Štrumpfastičnom shoppingu!

Prošećite svojim City Centerom one, posjetite omiljene trgovine i provjerite kakve posebne ponude i popusti vas očekuju. Sve je zahvatila Štrumpfomanija. Vidimo se!

Pogledajte ‘Štrumpfovi: skriveno selo’ u Cineplexxu!

Uzbudljivu animiranu avanturu ‘Štrumpfovi: skriveno selo pogledajte u Cineplexxu City Center one East/City Center one Split u sinkroniziranoj, 2D i 3D verziji od 25. ožujka. Uživajte u novim zgodama i nezgodama malih plavih bića.

 

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here