Teška nesreća odnijela život u Novom Zagrebu

731

Jučer, 13. lipnja, oko 18.15 sati u Novom Zagrebu je došlo do teške prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Naime, 54-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka, Stupničkoobreškom ulicom u smjeru sjeverozapada. Do nesreće je došlo kada je izlaskom iz oštrog lijevog zavoja, iz zasada neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika na meki teren kojom prilikom je došlo do prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći  vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sestre milosrdnice, gdje je oko 19 sati preminuo.

VEZANE VIJESTI
Lociran i uhićen dan nakon raspisane tjeralice

APEL IZ POLICIJE

“Apeliramo na sve vozače i druge sudionike koji sudjeluju u prometu na cesti da svojim postupcima za vrijeme upravljanja vozilom čuvaju ne samo svoj život nego i život drugih sudionika.

Ukazujemo na nužan oprez i dosljedno poštivanje odredaba Zakona o sigurnosti prometa na cestama, naročito poštivanje dopuštene brzine kretanja, održavanja sigurnosnog razmaka i vezivanja sigurnosnim pojasom jer samo tako može se povećati razina sigurnosti u cestovnom prometu.

Upozoravamo sve vozače da ne pridonose crnim brojkama nego da poštujući propise, u prvom redu zbog sebe samih, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu, pomognu da svako putovanje završi sretno na željenom odredištu”, priopćeno je iz PU zagrebačke.

VEZANE VIJESTI
FOTO Izbjegavajte ovu cestu! Kolaps kod Popovače, sletio kamion

PU zagrebačka

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here