U POU Velika Gorica od sada ćete moći plaćati karticom!

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uvelo je kartično poslovanje

271

U današnjoj kulturi kupovanja kartice su uvelike zamijenile gotovinu i postale jedno od najčešćih načina plaćanja proizvoda i usluga. Kartično poslovanje sastavni je dio potrošačke kulture, a većini je ljudi, pogotovo onima naviknutima na napredne standarde, nezamislivo da bilo koju uslugu, ne mogu platiti kreditnom i debitnom karticom.


U korak s time, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uvelo je kartično poslovanje.

Od sada svi korisnici mogu gotovo sve usluge Učilišta jednokratno plaćati putem debitnih i kreditnih kartica (osim American Express kartice).

VEZANE VIJESTI
VELIKA GORICA Noć borilačkih sportova ipak se otkazuje

Kino i kazališne ulaznice, knjige i časopise iz biblioteke „Albatros“, te ulaznice za koncerte i radionice koje se prodaju na blagajni Učilišta (Zagrebačka 37) možete kupovati putem debitnih kartica svih banaka, te kreditne Diners Club kartice.

“Vjerujemo kako će uvođenjem kartičnog poslovanja naše usluge biti još dostupnije korisnicima. Ušteda vremena te sigurnost i jednostavnost naplate, sigurno će doprinijeti kvaliteti naših kulturnih i zabavnih programa, na zadovoljstvo postojećih i potencijalnih korisnika”, poručili su iz POU Velika Gorica.

VEZANE VIJESTI
Radovi na energetskoj obnovi kompleksa zgrada SŠ u Velikoj Gorici teku prema planu

U slučaju neodržavanja programa zbog tehničkih poteškoća, ulaznice kupljene debitnim i kreditnim karticama moguće je zamijeniti isključivo za isti program (npr. kino ulaznicu za kino ulaznicu).

Izvor/foto: POU Velika Gorica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here