U Topuskom svečano otvoreno Državno natjecanje iz geografije

657

U Topuskom je svečano otvoreno 24. Državno natjecanje iz geografije. Iz svih krajeva Hrvatske pristiglo je 126 učenika u pratnji preko 100 mentora i članova Državnog povjerenstva. Velika stvar i za Topusko i za Sisačko-moslavačku županiju, rekla nam je Željka Gajdek, ravnateljica Srednje škole Topusko:

Načelnik općine Topusko Vlado Muža iznimno je zadovoljan što se u tom mjestu nakon Vjeronaučne olimpijade održava Natjecanje iz geografije, a Topusko je idealno mjesto za ovo natjecanje, jer će učenici osim što će pokazati svoje znanje, moći i puno toga naučiti:

VEZANE VIJESTI
Finalistice izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta pripremaju se u Topuskom

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i šport Sisačko-moslavačke županije i inače provodi sva natjecanja i vrlo su zadovoljni što je domaćin ove godine Srednja škola Topusko, rekla je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić:

Da se nalaze, pokazala je dosadašnja povijest ovog natjecanja. A kako su naglasili svi govornici, nije važno tko će pobijediti, jer svi su pobjednici već svojim dolaskom u Topusko. I budući imaju priliku nastupati od petog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole, mnogima ovo nije prvi put da pokazuju svoje znanje na Državnom natjecanju iz geografije.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here