UHIĆEN JEDAN OD NAPADAČA (23) IZ MANCHESTERA

314

Britanska policija potvrdila je kako je vezano za napad u kojem je u Manchesteru ubijeno 22 i ranjeno najmanje 59 osoba, uhićen 23-godišnji muškarac.

Podsjetimo, nakon sinoćnjeg koncerta poznate pjevačice Ariane Grande u Manchester Cityu došlo je do terorističkog napada u kojem su život izgubile 22 osobe, a najmanje 59 je ranjeno.

Napadač, koji je neposredno nakon koncerta u predvorju dvorane oko 22.30 sati aktivirao bombu kućne radinosti i sam je poginuo u napadu. Koliko je još pomagača, uz jednog uhićenog, samoubojica imao nije poznato.

Ovo je najsmrtonosniji napad koji se dogodio u Velikoj Britaniji od srpnja 2005. godine kada su četvorica britanskih muslimana u samoubilačkim napadima u podzemnoj željeznici ubila 52 osobe.

Nakon napada pojavile su se i prve informacije o propustima u organizaciji koncerta, jer su zaštitari navodno u dvoranu puštali sve koji su željeli ući bez ikakvih sigurnosnih provjera.

https://www.youtube.com/watch?v=HJhb-ue2DiY

 

 

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here