UPARKIRAO SE ‘POD RUČNOM’, VOZAČICA POLUDJELA PA GA IZBACILA IZ AUTA I ‘OTELA’

441

Prizor bizarne ‘otmice’ šokirao je posjetioce jednog trgovačkog centra u Rusiji, međutim ono što joj je prethodilo, tvrde mnogi, objašnjava cijelu situaciju, pa krenimo ispočetka.

Na snimci koja kruži internetom vidljivo je kako se muškarac ‘pod ručnom’ uparkirao na parking trgovačkog centra u trenutku kada je njime prolazila i poznata dizačica utega, 34-godišnja Oksana Kosheleva koju, inače, smatraju najjačom ženom Sibira. Nesavjesna gesta vozača naljutila ju je obzirom da njime često trče i malena djeca pa ga je odlučila naučiti ‘lekciju’. Izjurila je iz svog auta i nakon kraće rasprave doslovno ga izvukla iz automobila, ubacila u svoj i odvezla se! Kako je kasnije rekla, izbacila ga je iz prtljažnika nekoliko stotina metara dalje kako bi ga ‘naučila pameti’.

Kako je izgledao tijek ‘okršaja’ pogledajte u video prilogu!

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here