Jučer, 17. kolovoza oko 20.30 sati na državnoj cesti D-3 u Lužanu Biškupečkom, u prometnoj je nesreći smrtno stradao mladić starosti 19 godina.

Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.71 g/kg upravljao 20-godišnji mladić. Upravljao je iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna.

Izlaskom iz naselja Lužana uslijed ne držanja svojeg vozila u kretanju sredinom obilježene prometne trake, vozilom je preko pune neisprekidane crte prešao na lijevu stranu kolnika, gdje je prednjim djelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila, kojim je upravljao iz smjera Presečno u smjeru Lužana Biškupečkog slovenski državljanin starosti 39 godina. U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač osobnog vozila, putnik starosti 37 godina i vozač teretnog vozila. Ozlijeđeni su prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Zbog očevida je promet na toj dionici državne ceste bio zatvoren za sav promet od 21 do 23.30 sati, te se odvijao obilaznim pravcima.

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here