VELIKA GORICA 58-godišnjaku odredili zatvorsku kaznu od 60 dana

6587

Jučer, 25. kolovoza 2019 godine oko 8.35 sati u mjestu Velika Kosnica, na kolniku Zagrebačke ulice kod kućnog broja 71, policijski službenici su zaustavili 58-godišnjaka, a koji je upravljao osobnim automobilom marke Kia Shuma zagrebačkih registarskih oznaka, te je zaustavljen zbog prekoračenja brzine kretanja vozila u naseljenom mjestu brzinom od 71 km/h, što je za 21 km/h više od dozvoljenog u naseljenom mjestu.

Osumnjičeni je zbog počinjenih prekršaja uhićen, a s obzirom da se radi o osobi koja je ranije činila teže prometne prekršaje, doveden je u službene prostorije radi daljnjeg prekršajnog postupka.

Daljnom provjerom utvrđeno je da upravlja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom tj. bez položenog vozačkog ispita određene kategorije.

Nakon toga, istog dana je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda Velika Gorica. Nepravomoćnom presudom osumnjičeni je kažnjen novčanom kaznom od 1000 kuna te kaznom zatvora od 60 dana. Zasad mu je rješenjem određeno zadržavanje na rok od 15 dana do pravomoćnosti presude.

1 COMMENT

  1. “Ranije cinio teze prometne prekrsaje”ali nas vrli mup je tek sad ustanovio da nema vozacku. Stvarno genijalno. 👏👏👏

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here