Velike kazne alkoholiziranim vozačima

563
Ilustracija

Policijski službenici PU sisačko-moslavačke proteklog su vikenda zaustavili više alkoholiziranih vozača, dvojica su dobila kazne od 20.000 kuna. 

Pijanom 21-godišnjaku kazna 9.000 kuna

U nedjelju, 8. rujna oko podneva, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Siska pod utjecajem alkohola od 2,15 promila. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 9000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

VEZANE VIJESTI
U nesreći kod Novske poginuo 47-godišnji vozač

Alkoholiziranim vozačima iz Vrginmosta i Male Soline 20.000 kuna kazne

U nedjelju, 8. rujna oko 21,30 sati, u mjestu Vrginmost, Općina Gvozd, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 51-godišnjak iz Topuskog prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji mu je izrekao novčanu kaznu od 20.000 kuna.

Istoga dana oko 22 sata, na glinskom području u mjestu Mala Solina, policijski službenici zaustavili su teretno vozilo zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 54-godišnjak iz Zagreba prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,94 promila. I on je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom od 20.000 kuna.

VEZANE VIJESTI
Policijski službenici zaustavili alkoholiziranu Siščanku

I tijekom jučerašnje akcije zaustavljeno više alkoholiziranih vozača

U ponedjeljak, 9. rujna oko 21 sat u Dvoru, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 49-godišnjak iz Dvora pod utjecajem alkohola od 1,64 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, on je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Noćas, oko pola sata iza ponoći u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 33-godišnjak iz Siska bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,79 promila. Kako je i za njega postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smješten je u posebne prostorije nadležne policijske postaje, te će protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here