Iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica za svoje su sugrađane u veljači pripremili mnoštvo tečajeva, predavanja, radionica za odrasle i mališane, kino projekcija, kazališnih predstava, izložbi, ali i program povodom Valentinova ;)

OBRAZOVANJE

 • DRŽAVNA MATURA

-u tijeku su pripreme za državnu maturu. Predavanja iz matematike za B razinu već su započele (no i dalje se možete prijaviti), a predavanja za hrvatski jezik počinju 5. veljače. Predavači su profesori sa zavidnim referencama i iskustvom, a popis predmeta, kao i cijenu “paketa” možete pronaći u tablici niže.

TERMIN održavanja priprema odabireš sam:
• subotom ujutro 4 sata u komadu
 utorkom i četvrtkom po 2 sata u večernjem terminu

Upisati se možete svakog radnog dana od 8 – 16 sati u Odjelu za obrazovanje, II. kat (Zagrebačka 37).Za prijave i upite možete kontaktirati mailom na obrazovanje@pouvg.hr ili pozivom na broj 01 6259 806 ili 098 316 419.

 • TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Upisi počinju u ponedjeljak 4. veljače, a traju do petka 8. veljače.

Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike.

Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima profesora, koja su stekli polazeći seminare i stručna usavršavanja u zemlji i inozemstvu. Također dugogodišnje i kontinuirano POU surađuje s Britanskim konzulatom, Hrvatskim udruženjem profesora engleskog jezika te Goethe institutom.

VEZANE VIJESTI
Poljubite se i dvije kino ulaznice dobite po cijeni jedne

Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja.

VERIFICIRANI TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika na četiri razine znanja: A1, A2, B1 i B2, za polaznike starije od 15 godina.

Po uspješnom završetku programa izdaje se Svjedodžba o poznavanju stranog jezika koja ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu.

 • Klasični verificirani tečajevi
 • Intenzivni tečajevi
 • Individualni tečajevi

NEVERIFICIRANI TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, turskog, kineskog, švedskog, portugalskog, češkog, mađarskog, ukrajinskog, bugarskog i makedonskog jezika.

PROGRAMI ZA DJECU I MLADE

 • Tečaj stranog jezika – pripremni, đački, omladinski
 • Tečaj stranog jezika za predškolce

PROGRAMI ZA ODRASLE

 • Tečaj stranog jezika
 • Individualni tečajevi
 • Konverzacijski tečaj
 • Ubrzani tečaj stranog jezika
 • Tečaj njemačkog jezika za njegovatelje i medicinsko osoblje
 • Tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika za umirovljenike
 • Hrvatski za strance

 

RADIONICE I TEČAJEVI ZA ODRASLE

POUVG organizira razne tečajeve krojenja i šivanja, heklanja, učenja sviranja gitare te tečajeva zdrave prehrane, o kojima više možete pročitati ovdje.

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

Niste zaposleni ili jednostavno razmišljate o promjeni zanimanja? Želite se prekvalificirati za posao za kojim postoji velika potražnja na tržištu rada?

VEZANE VIJESTI
VIDEO Ogranak Seljačke Sloge Buševec poklanja online predstavu 'Živinska farma'

Prijavite se za programe osposobljavanja i usavršavanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Po uspješnom završetku programa izdaje se Uvjerenje o osposobljenosti koje ima status javne isprave i može se upisati u e-radnu knjižicu.

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

RADIONICE ZA DJECU

 

U tijeku su i kreativne radionice za djecu, a dijete može odabrati između škole crtanja, “ludog labosa”, može postati lovac/kinja na dinosaure, pohađati tečaj robotike ili gitare, ekološku radionicu, dramsku ili se okušati u novinarskom poslu.

Radionice za djecu namijenjene su dječjem uzrastu 6+. Program je koncipiran na način da potiče izražavanje dječje kreativnosti, zaključivanje, kritičko razmišljanje, iznošenje opažanja te da doprinosi razvijanju talenta.

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

KINO

U kinu POU Velika Gorica ovog mjeseca možete birati između povijesnih drama, komedija, trilera, akcijskih i animiranih filmova, a raspored filmova i prikazivanja možete pronaći ovdje.

KAZALIŠTE

POU Velika Gorica za djecu organizira program „Nedjeljom u 5″, a odrasloj publici svaki mjesec barem jednom ponudi zanimljiv kazališni komad. U veljači nas očekuje bogat kazališni program o kojem više možete pronaći ovdje.

PS- Još ne znate kamo za Valentinovo? Imamo ideju! Voljenu osobu možete iznenaditi nečim nesvakodnevnim – iznimnom cabaretskom predstavom “Noćas ću…” romantičnog ugođaja. Predstava će se održati u srijedu 13. veljače u Dvorani Galženica, a ulaznice se mogu kupiti od 3. veljače na info pultu Učilišta te na dan koncerta u Domu kulture Galženica, Trg S. Radića 5.

VEZANE VIJESTI
FA Turopolje poziva na 22. Dječje folklorne susrete

PREDAVANJA

Ovog mjeseca u POUVG nas očekuje nekoliko predavanja, od kojih izdvajamo predavanje kolumnista Brune Šimleše povodom predstavljanja devete knjige “Istine i laži o ljubavi”.

Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira zakon privlačnosti? – neka su od pitanja na koja će poznati sociolog pokušati dati odgovor u utorak 19. veljače u Vijećnici POUVG.

NOVOST

Novost u POUVG su darovne kartice za filmske projekcije ili kazališne predstave!

Darovne kartice sjajan su poklon kojim možete iznenaditi svoje najdraže povodom Dana zaljubljenih :) . Možete ih kupiti na info pultu u vrijednosti od 100 ili 200 kuna za filmove koji se prikazuju u Kinu Gorica ili u vrijednosti od 100, 200, 300 ili 400 kuna za kazališne predstave. Više pročitajte ovdje.

NAGRADE

Kako biste uvijek bili informirani o najnovijim događanjima u POU Velika Gorica posjetite njihovu službenu facebook stranicu (putem koje POUVG često nagrađuje svoje korisnike :) )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here