Vesela povorka dječjih maškara zavladala Glinom!

Vesela povorka malenih maškara zavladala je danas Glinom i tako su svojim šarenilom i veseljem priveli kraju karnevalsko vrijeme u gradu.

233

Vesela povorka malenih maškara zavladala je danas Glinom i tako su svojim šarenilom i veseljem priveli kraju karnevalsko vrijeme u gradu.

U povorci od Dječjeg vrtića Bubamara do Parka bana Josipa Jelačića sudjelovala su djeca Dječjeg vrtića Bubamara sa svojim odgajiteljicama, djeca Osnovne škole Glina, te maturanti Srednje škole sa svojim učiteljima i profesorima. Naravno, u povorku su se uključili i brojni ponosni roditelji, te nasmijani sugrađani koji su maškare pratili fotoaparatima i darivali ih slatkišima što je posebice razveselilo one najmlađe maske našeg grada.

VEZANE VIJESTI
GLINA Pojašnjenje odluke o radu benzinskih postaja

Djeca su proteklih dana, vrijedno uz pomoć učiteljica, teta i roditelja izrađivala najšaljivije maske, bilo je tako tu mrkvica, kauboja, slikara, lavova, satova, jednoroga, žirafa, svatova i još mnoštvo kreativnih i veselih maski.
Gradonačelnik Stjepan Kostanjević dočekao je djecu ispred Gradske uprave, gdje je dijelio krafne i zahvalio svima na sudjelovanju u već tradicionalnom fašniku u Glini.

Na kraju, možemo samo poželjeti da se duh dječje pjesme i veselja zadrži u našem gradu što duže, a maškare su zakazale sljedeći susret na istom mjestu, ali pod nekim novim maskama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here