VIDEO/FOTO GALERIJA: Uručenje diploma polaznicima škole klizanja u Petrinji

Školu klizanja u Petrinji, koja je trajala od 27. prosinca 2018. do 5. siječnja ove godine, pohađala su 64 polaznika.

725

U Petrinji je održano uručenje diploma polaznicima škole klizanja, koja je za djecu bila organizirana na petrinjskom klizalištu. Školu klizanja, koja je trajala od 27. prosinca 2018. do 5. siječnja ove godine, pohađala su 64 polaznika, rekla je direktorica ”Poslovnih zona Petrinja”, Jasmina Robinić.

”Poslovne zone Petrinja i klizalište u Petrinji i ove godine su za naše najmlađe i za početnike klizanja organizirali tečaj klizanja. Tečaj je trajao od 27. prosinca 2018. do 5. siječnja ove godine, znači ukupno nekih tjedan dana. Školu klizanja pohađala su ukupno 64 polaznika koji su bili podijeljeni u 2 grupe. To su odradili naši treneri koji inače nisu profesionalni treneri, već ljudi koji stvarno dobro kližu i koje poznajemo, te smo zato bili sigurni prepustiti djecu u njihove ruke.”

 

Direktorica ”Poslovnih zona Petrinja” dodala je i kako klizalište traje još otprilike tjedan dana, te je pozvala sve zainteresirane da pogledaju ”Bajku na ledu” slijedeće subote 19. siječnja.

”Danas imamo podjelu diploma za naše polaznike. Oni će najprije pokazati što su naučili u školi, a nakon toga će uslijediti dodjela diploma. Možemo reći da otprilike još tjedan dana traje klizalište u Petrinji, a ovim putem najavljujem za iduću subotu, 19. siječnja u popodnevnim satima, Bajku na ledu, pa vas sve pozivam da nam se pridružite i da zajedno zatvorimo ovu sezonu klizanja.”

 

Diplome je uručila zamjenica gradonačelnika grada Petrinje, Viktorija Kaleb, koja je vrlo zadovoljna projektom i ističe kako će kroz 2-3 godine većina polaznika postati vrlo dobri klizači.

”Sa zadovoljstvom mogu reći da smo i ove godine uspjeli animirati jako puno djece. Prije same dodjele su pokazali što sve znaju, kako pasti, to znamo svi, ali i kako ustati. Ovo im je sasvim dobra podloga da postanu vrlo dobri klizači kroz 2-3 godine i da mogu uživati u zimskim radostima.” – zaključila je zamjenica gradonačelnika Viktorija Kaleb.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here