VIDEO Glasnović nasrnuo na Lenarta: “Gnjido” i “majmune”

Tijekom saborske rasprave Željko Glasnović izvrijeđao Željka Lenarta

916

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović tijekom slobodne rasprave izvrijeđao je HSS-ovog zastupnika Željka Lenarta nazivajući ga “majmunom” i “gnjidom”, a intervenirati je morala i saborska straža jer je Glasnović gotovo nasrnuo na Lenarta.

Glasnović je tijekom slobodne rasprave kazao da se se o korupciji u hrvatskom društvu ne govori dovoljno iako Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) potvrđuje da je to najveća unutarnja opasnost.

Upitao je zašto nije napravljen “spisak crvenih direktora” poduzeća u bivšem sustavu, koji su uništavali hrvatska poduzeća i što je s podrijetlom imovine “bivših SKOJ-evaca”.

Glasnović je upitao i što je s dosjeima “bivših udbaša koji i danas sjede u Hrvatskom saboru”, te ustvrdio da su HTV-ove emisije “Peti dan”, “Labirint” i “Nedjeljom u 2” “ispovjedaonica za ‘crvene kmere'”. To je cenzura i o tome se ne govori, kazao je.

VEZANE VIJESTI
Porez na kuće za odmor u Petrinji smanjen za trećinu

Nakon što mu se iz saborskih kluba tijekom govora obratio HSS-ov zastupnik Željko Lenart verbalni okršaj pokušao je spriječiti potpredsjednik Sabora Furio Radin, koji je vodio sjednicu.

“Ti si jedan prevrtljivi kameleon. Ti si za mene jedna gnjida”, poručio je Glasnović s govornice Lenartu te mu se potom unio u lice i gotovo fizički nasrnuo na njega.

Tražeći povredu Poslovnika, Lenart je rekao kako ga Glasnović vrijeđa kao zastupnika jer u njegovoj obitelji nitko nije bio u Partiji. “Nismo niti pobjegli u Kanadu i, kao vi, 30 godina se skrivali u Kanadi, a sada držite moralne propovijedi i dalje vrijeđate”, odgovorio je Lenart Glasnoviću koju mu je dovikivao da je “majmun”.

VEZANE VIJESTI
PRIJENOS - 12. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA GLINE

Zbog toga je Glasnović zaradio opomenu za povredu Poslovnika, a mogući fizički sukob spriječio je Mostov zastupnik Miro Bulj postavivši se među njih, kao i saborska straža koju je pozvao Radin poručivši Glasnoviću – “nismo u Legiji stranaca, ovo je Sabor”.

Na Glasnovićevo vrijeđanje njihova zastupnika odmah je na twitteru reagirao HSS napisavši da osuđuju napad na Lenarta, iako ih “primitivni ispad Željka Glasnovića ne čudi”.

“Na isti ili sličan način svakodnevno se odnosi prema kolegicama i kolegama, kao i prema maloljetnim učenicama i učenicima koji dolaze u posjet u Sabor”, ustvrdio je HSS u tweetu.

VEZANE VIJESTI
Rešetanje, optužbe i svađe na sisačkom Gradskom vijeću

 

Izvor: Hina

1 COMMENT

  1. Lenartu, gnjido, Glasnović je došao 90e i borio se i bio ranjen više puta, za razliku id tebe. Fuj, odvratni nečovječe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here