VIDEO Mario Sepp predstavio single “Mjesečina i gitara”

Nove četiri pjesme najavljuju prvi samostalni album nakon 35 godina glazbene karijere

281

Mario Sepp dolazi iz Jastrebarskog, grada pjesme i vina. Od ranog djetinjstva pokazuje glazbeni talent nastupajući na raznim priredbama, a nešto kasnije na feštama,terasama hotela,svadbama… Zajedno s braćom Ljubom i Ivicom Šeperić 1985. godine osnovao je profesionalni glazbeni sastav “Romantic” koji uspješno na estradi djeluje i danas te su nastupali diljem Hrvatske na brojnim festivalima, koncertima i radijskim i televizijskim emisijama.

Kao frontman grupe “Romantic”, Mario Sepp diskografski je naglazbenoj sceni prisutan od 1994. godine kada su objavili album “Miris vremena” na kojem su skladbe potpisali Nenad Ninčević, Zlatan Stipišić Gibonni te Zlatko Arslanagić, dok aranžman potpisuje Nikša Bratoš.

VEZANE VIJESTI
Peti samostalni singl Maria Seppa

Godine 2006. objavljuje i drugi samostalni album s grupom „ Romantic” pod nazivom „ Danas mi je rođendan”.

Mario Sepp ima iza sebe 33 godine neprekidnog rada u glazbi te kao iskusan i uspješan glazbenik nastavlja graditi svoju solističku glazbenu karijeru.

Mario Sepp nastavlja s promocijom svoje samostalne solističke glazbene karijere i pripremom novih pjesama koje će objediniti na samostalnom albumu.  Novi singl pod nazivom „ Mjesečina i gitara” ujedno je njegov četvrti otkako se 2018. godine predstavio kao solo izvođač pjesmom „Prijatelji” te nakon toga singlovima „Bijelo perje” i „Pile moje maleno”.

VEZANE VIJESTI
PRAVI MAJSTOR: Nećete vjerovati što je napravio od 1200 drvenih bojica!

Novi singl „Mjesečina i gitara” potpisuju kao autor glazbe Alen Lemešević, tekst Milena Ludajić dok se za aranžman pobrinuo provjereni suradnik Dragan Todorović – Buca. Uz pjesmu je snimljen i video spot u režiji „Globus videos” koji možete i pogledati.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here