VIDEO – Osveta električnih automobila!

Kako bi doskočili vozačkoj nekulturi, vozači električnih vozila odlučili su se vozačima „normalnih“ vozila održati lekciju

913

Kako bi doskočili vozačkoj nekulturi, vozači električnih vozila odlučili su se vozačima „normalnih“ vozila održati lekciju.

Naime, kako piše Autoklub Jutarnjeg lista, često se zna dogoditi da vozači benzinaca ili dizelaša zauzmu parkirno mjesto ispred punjača za električna vozila što vlasnicima električara stvara probleme jer su tada primorani čekati.

Revenge of the electric car !Performance zauzimanja punionica kao da je to parking mjesto. Sva vozila su Električna. Hvala svim učesnicima, Igoru Kolovrat na trudu i organizaciji i RTL-u za uspjeh ove akcije. Uskoro datum reportaže.Hvala na podršci od Narodni Radio za pozivanje svih EV Vozača.We had coordinated action of EV Drivers in Zagreb where EV-s occupied a gas station for 5 minutes as a simbolic guesture to show the other drivers what it means when you cant access a charger. Croatia doesnt have a law to fine drivers who occupy EV Chargers and we are trying to change that.#evchargerisnotaparking #rtl #punionicanijeparking

Objavljuje Tesla Motors Club Croatia u Ponedjeljak, 9. prosinca 2019.

Kako bi im pokazali kako to izgleda, vlasnici nekoliko električnih modela ovaj su tjedan odlučili na nekoliko minuta zauzeti sve „pištolje” na prometnoj INA benzinskoj postaji u Miramarskoj ulici u Zagrebu te tako dati do znanja vlasnicima „normalnih” modela kako je to kada se ne može pristupiti do „izvora energije”.

„Revenge of the electric car!”, napisali su na svom Facebook profilu organizatori akcije Tesla Motors Club Croatia. Njihovu su akciju prenijeli i brojni strani mediji.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here