VIDEO: Riješen slučaj misterioznog kombija koji vuče raketu po Zagrebu!

Zagrebačka policija razriješila je slučaj 'misterioznog' kombija koji je nekoliko dana po Zagrebu vukao prikolicu s deset metara dugom 'raketom'.

1045
Photo: Screenshot

Zagrebačka policija razriješila je slučaj ‘misterioznog’ kombija koji je nekoliko dana po Zagrebu vukao prikolicu s deset metara dugom ‘raketom’, utvrdivši da je riječ o maketi koju je izradio 46-godišnjak s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih klijenata, navodi HINA.

Kombi s raketom na zagrebačkim ulicama izazvao je velik interes javnosti pa je policija krenula u provjeru i utvrdila da se radi o teretnom vozilu Peugeot Boxer zagrebačkih oznaka s prikolicom koja je pronađena u četvrtak oko 9 sati u Svetoj Nedjelji. Također je utvrđeno da se radi o maketi rakete izrađene od lima, u vlasništvu 46-godišnjaka iz Zagreba.

VEZANE VIJESTI
Vapaj majke Kristine iz Zagreba: Pomozite mi da liječim bolesnog sina. Želimo život!

Vlasnik je ispričao policajcima da je sam izradio limenu maketu veličine desetak metara i težine oko 200 kilograma s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih poduzeća. Zasad nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog dijela, objavila je policija.

Kombi s raketom već je nekoliko dana tema Facebook stranice ‘Snimke prometnica’ na kojoj je 15. siječnja objavljena snimka kombija koji vuče raketu, uz tekst „Dobro haha zna li itko što je sa ovom raketom što se već tjedan dana vozika po Zagrebu? Ovaj put snimljena u Ulici grada Vukovara, Zagreb”.

VEZANE VIJESTI
PU SISAČKO MOSLAVAČKA: Proteklog vikenda zabilježeno 11 kaznenih djela

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here