U moru raznih više ili manje poučnih dokumentaraca, Britanci su upravo podigli ljestvicu i snimili dokumentarac sa savjetima kako postati i još važnije, ostati – sponzoruša!

Dokumentarac pomno analizira sponzoruše kao i njihove mete – bogataše željne pažnje i lijepih žena.

U dokumentarcu se također mogu pronaći i korisni savjeti kako ih pronaći, privući, zadržati, odnosno, kako kapitalizirati mladost i ljepotu, kao i gdje pronaći najbolje sponzore, na kakvim događanjima su najčešće prisutni, čime ih osvojiti… Kako je mnogim djevojkama životna misija bogato se udati, ne čudi otvaranje akademija za sponzoruše, nakon čijeg tečaja možete dobiti i diplomu, a koliko su dobro polaznice pohvatale gradivo očita se u tome koliko su se ‘dobro’ udale. Što je još važnije, ne uče samo kako se dobro udati već kako se još bolje – razvesti! Mnoge sponzoruše rastaju se nakon 5 godina braka i tako si osiguraju financijsku sigurnost do kraja života, nakon čega ili putuju ili ulaze u veze iz ljubavi ili pak otvaraju svoje tvrtke.

Jednu takvu akademiju osnovala je u New Yorku Carla Abonia, 37-godišnja, kako sebe naziva, profesionalna sponzoruša. Na akademiji podučava polaznice kako da postanu zavodnice, a glavni kolegiji su seksualnost, razumijevanje i damsko ponašanje. Osim toga, u školu dolaze i estetski kirurzi koji sugeriraju damama što bi na sebi trebale promijeniti kako bi bile što privlačnije.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here